دسته بندی‌ محصولات

021-88343451

دسته بندی‌های محصولات

سبد خرید شما خالی است.

کینوا با طبخ لاتینی

کینوا با طبخ لاتینی:

 

مواد لازم :

کینوا ……………………… 1فنجان

روغن کانولا …………… 2 قاشق چایخوری

پیاز خرد شده ……….. 1 عدد

فلفل تند ……………….. 1 عدد

سیر ………………………. 2 حبه

آب مرغ و سبزیجات ……………….. به مقدار لازم

گشنیز خرد شده ……. سه چهارم فنجان

پیازچه خرد شده ……. یک دوم فنجان 

آبلیمو …………………….. 2 قاشق غذاخوری

نمک دریا ……………………… یک چهارم قاشق چایخوری

طرز تهیه :

کینوا را به مدت 5 دقیقه روی حرارت ملایم بپزید. پیاز را به مدت 3-2 دقیقه تفت دهید تا طلایی رنگ شود، سپس فلفل و سیر را به آن اضافه کنید نیم ساعت منتظر بمانید. کینوا و آب مرغ و سبزیجات را به مواد اضافه کنید و 25-20 دقیقه منتظر بمانید تا آب مرغ کاملا جذب کینوا شود. در آخر با گشنیز، پیازچه، آبلیمو و نمک دریا مخلوط کنید.

ava

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *