دسته بندی‌ محصولات

021-88343451

دسته بندی‌های محصولات

سبد خرید شما خالی است.

خورش قیمه خلال و زرشک

خورش قیمه خلال و زرشک

مواد لازم :

  • گوشت گوساله………………………….. 500 گرم
  • زرشک………………………………….. 50گرم
  • خلال بادام……………………………… 100 گرم
  • پیاز متوسط……………………………….. یک عدد
  • نمک و فلفل……………………………. به میزان لازم
  • روغن زیتون…………………………… دو قاشق غذاخوری
  • شکر………………………………. یک قاشق غذاخوری
  • زعفران…………………………….. نصف قاشق چایخوری
  • لیمو عمانی…………………………….. چهار عدد

طرز تهیه :

پیاز را خرد کرده، با کمی روغن تفت می‌دهیم. در همین حالت رب را هم اضافه می‌کنیم. سپس گوشت را قیمه‌ای خرد کرده و به مواد اضافه می کنیم و همه مواد را کمی تفت می‌دهیم، پس از آن دو لیوان آب اضافه کرده و پس از جوش آمدن خورش، شعله را کم می‌کنیم و می‌گذاریم به مدت یک ساعت آرام بپزد. سپس خلال بادام را اضافه کرده و بعد از 10 دقیقه لیمو عمانی‌ها را با چنگال سوراخ کرده و در خورش می‌اندازیم و اجازه می‌دهیم خورش به مدت یک ساعت دیگر با شعله کم بپزد. زرشک را شسته و با کمی روغن ( ترجیحا روغن زیتون ) و شکر تفت می‌دهیم و در پایان به همراه زعفران به خورش اضافه کرده و خورش را پنج دقیقه با حرارت ملایم روی شعله نگه می‌داریم. خورش در اصل با زرشک سیاه طبخ می‌شود.

.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *