13 ماده غذایی برای تنظیم خون دیابتی ها
13 ماده غذایی برای تنظیم خون دیابتی ها
مصرف سیب برای هر چهار گروه خونی OABAB بلامانع است.
افرادی که رژیم مدیترانهای دارند و روغن زیتون، میوه و سبزیها، غلات و گوشت کمچرب میخورند کمتر به دیابت و ناراحتیهای قلبی و عروقی دچار میشوند
گوشت سینه مرغ نیز در مقایسه با ران یا سایر قسمتها چربی کمتری دارد و خوردن این گوشت نیز برای ایجاد تنوع در برنامه غذایی روزانه به مبتلایان دیابت توصیه میشود.
انواع میوههای قرمز و بنفش مانند انگور قرمز، انار، آلو سیاه، آلبالو و گیلاس، کلم قرمز و چغندر حاوی ترکیبی طبیعی به نام آنتوسیانین هستند.
در گذشته تصور بر آن بوده که هویج باید از برنامه غذایی دیابتیها حذف شود در حالی که این روزها مصرف این سبزی میتواند آثار مفیدی را برای آنها داشته باشد.
مصرف هویج برای گروههای خونی OABAB بلامانع است.
یکی از دلایل مرگومیر بیماران دیابتی، ابتلا به ناراحتیهای قلبی – عروقی است و مصرف یک یا دو بار ماهی در هفته میتواند این احتمال را حداقل 40 درصد کاهش دهد.
از سوی دیگر، اسیدهای چرب موجود در این منبع پروتئینی احتمال ابتلا به دیابت، مقاومت در برابر انسولین و التهاب را که از جمله فاکتورهای اصلی ابتلا به ناراحتیهای قلبی – عروقی است، پایین میآورد.
9-شیر و ماست
مصرف شیر برای گروه خونی B سودمند بوده و برای گروه خونی AB مصرف شیر گاو به میزان کم توصیه میشود و مصرف شیر برای گروههای خونی O و A توصیه نمیشود.
10-گردو
کاهش دهد
11-روغن زیتون
روغن زیتون طلای مایع نامیده میشود زیرا حاوی ترکیبات ضدالتهابی و قوی است که محققان آن را با آسپیرین مقایسه میکنند. افرادی که رژیم مدیترانهای دارند و روغن زیتون، میوه و سبزیها، غلات و گوشت کمچرب میخورند کمتر به دیابت و ناراحتیهای قلبی و عروقی دچار میشوند.
هر دوی این بیماریها در پی التهاب در بدن به وجود میآیند. برخلاف کره، چربی خوب روغن زیتون سبب افزایش مقاومت بدن در برابر انسولین نشده و حتی این مقاومت را کاهش میدهد.
12-کره بادام زمینی
13-نان سبوس دار