شور مخصوص بادمجان (لقمه شور)
خواص بادمجان
-
دارای مقدار کالری بسیار کم
اگر شما به دنبال غذایی هستید که باعث چاقی شما نشود و دارای کربوهیدرات بالا و کالری کمی باشد، قطعاً بادمجان ارزش امتحان کردن را خواهد داشت. یک فنجان بادمجان پخته شده دارای ۳۵ کالری و ۸۹ % کربوهیدرات است. کالری موجود در بادمجان شامل ۶% پروتئین و ۵% چربی است.
-
سرشار از کربوهیدرات
مقدار کل کربوهیدرات موجود در یک فنجان بادمجان پخته شده تقریباً شامل ۳% از میزان توصیه شده کربوهیدرات مصرفی روزانه است. با این حال،بادمجان هم مقدار انرژی روزانه ی شما را تأمین می کند و هم به بدن شما در هضم هرچه بهتر،کمک می نماید.
اکثر کربوهیدرات های موجود در بادمجان از شکرهستند یعنی در یک فنجان بادمجان ۳۲ گرم شکر وجود دارد. البته اگر در رژیم غذایی ،شما به میزان متعادلی از بادمجان استفاده کنید ،هیچ گونه مشکلی برای شما به وجود نخواهد آمد.
-
دارای مقدار کم چربی ، کلسترول و سدیم
علاوه بر کالری کم ، مقدار چربی ،کلسترول و سدیم آن نیز بسیا کم است.این سه مورد موجود در غذا ها ، مواردی هستند که متخصصان توصیه به حداقل مصرف آن ها می نمایند.مصرف مقدار زیاد این سه مورد ارتباط مستقیم با ابتلا افراد به بسیاری از بیماری ها را دارد که با مصرف بادمجان بسیاری از نگرانی های شما کم خواهد شد.
-
غنی از انواع ویتامین ها
بهترین روش برای توصیف ویتامین های بادمجان “کمی از کلیه ی ویتامین های موجود” است. بیشترین میزان ویتامین موجود در بادمجان جهت بر طرف کردن مقدار مورد نیاز روزانه ،مربوط به تیامین است( به مقدار ۵%) و سپس ویتامین های B6 و k ، ویتامین های A ,C , E, ریبوفلاوین , اسیدفولیک و پانتوتنیک اسید نیز به مقدار کمی در بادمجان وجود دارند.
به طور کلی بادمجان برای کاهش وزن بسیار مناسب است. با خوردن بادمجان شما قادر به دریافت برخی مواد مغذی مورد نیاز بدن خود خواهید بود.
خواص سرکه سیب
-
کنترل قند خون:
سرکه سیب موجب کنترل قند خون می شود.
دانشمندان معتقدند که اسید استیک موجود در سرکه سیب مسئول کاهش قند خون است، چون موجب بهبود هضم نشاسته ی بدن شده و سوخت و ساز را نیز افزایش می دهد. این امر موجب ورود کالری کمتری به خون می شود.
-
تسکین خارش پوست:
اسیدیته سرکه سیب موجب تغییر pH پوست، و پوست سر می شود. برای رفع خارش، مقداری سرکه سیب و آب را ترکیب کرده و روی پوست ماساژ داده و پس از چند دقیقه شست و شو دهید.
-
استفاده از آن در سس سالاد:
نقد و بررسیها
هنوز بررسیای ثبت نشده است.